Underhållning

Nedan hittar ni olika arrangemang för era önskemål!

Shopping Center

Glada kunder handlar mer visar många studier. Att anlita mig för att uppträda i shopping center eller en enskild affär är ett mycket kostnadseffektivt sätt att locka till sig kunder mot att exempelvis annonsera i dagspressen.

Ofta när jag anlitas för ett uppdrag av denna karaktär är upprepning viktigt. Det  bästa sättet för affärsinnehavarna är att jag uppträder vid upprepade tillfällen då det har kommit fram genom erfarenhet att det mest optimala är att köra tre dagar per vecka, därefter två gånger vecka två och tre gånger vecka tre.  Detta för att få fullt utslag genom mun mot mun marknadsföring och därmed attrahera större publik till butikerna.

Skolor/Dagis

Musik – Clown – Magi

Stor magi för små besökare.

Spännande  och fartfylld show med komiska och häpnadsväckande trollerinummer. Barnen medverkar aktivt i föreställningen.

Sjukhus

Med humor, skratt och fantasi skapar jag en lekfull miljö
som verkligen behövs i sjukhuslivet.
Hos de sjuka barnen öppnar ett gott skratt dörrar.
Clownen är en ljuspunkt för barnen och föräldrarna.

Vuxenshow

Vuxen magi bygger på humor, spontanitet, fingerfärdighet, oväntade överraskningar och massor av publikkontakt och alltid med glimten i ögat.

Kyrkan

En äkta clown känner sig lika bekväm i alla rum, även andliga rum!

Här bjuder clownen Jumping Joe på en mimisk föreställning i samband med en gudstjänst. Det är en poetisk och berörande föreställning som trollbinder gammal som ung.

Clownen Jumping Joe kommer även gärna till kyrkans barntimmar där barnen får vara aktiva och delta i föreställningen. Där blir det sång, bus och skratt för hela slanten!

Trollkarlen Freddy

Musik, sång, rörelse, humor!

Här möter du trollkarlen Freddy med sin lilla kompis Teddy.

Inget är omöjligt, glädjen står högt i tak, pedagogisk lek, musik,

sång, hisnande barntrolleri. Alla barn medverkar, några får

hjälpa till på scenen. Barnen älskar sjunga och trolla. 

Familjedag

Har ert företag funderat på att ha en familjedag? Detta är ett trevligt sätt att ge möjlighet till era medarbetare att träffa varandras familj och öka gemenskapen samt att barnen ska få se hur mamma eller pappa arbetar. 

För att barnen ska få ett trevligt minne med sig från en familjedag måste barnen underhållas och det är där jag kommer in. 

Kunddagar är något som jag ser blir mer och mer populärt. Detta är ett utmärkt sätt att marknadsföra sig samtidigt som det ger kunden ett mervärde och ger era säljare ett tillfälle till att förmedla ett positivt budskap om ert företag

Kalas

Jag uppträder gärna på barnkalas. Jag kommer hem till er och utför mina konster tillsammans med barnen. Detta är ett inslag på kalaset som är mycket uppskattat både av barn och föräldrar.

Min föreställning innehåller mycket bus där födelsebarnet kommer att få vara med i vissa delar i showen. Detta moment brukar vara mycket uppskattat av födelsedagsbarnet.

Under själva showen har föräldrarna möjlighet att slappna av då barnen oftast sitter trollbundna vid showen vilket brukar vara väldigt uppskattat.

Kontakta mig för frågor och prisuppgifter.

Tokiga kocken

Här möter du den tokiga kocken som i en rolig parodi lagar sin mat med musik och trolleri.

Där skratten står först på menyn får barnen lära sig att laga nyttig mat och aktivt medverka genom att sjunga, trolla och agera på scen.